Copa Cabaña 2015

Ons eerste openbaar event voor het dierenasiel was een onverwacht groot succes, meer dan 400 personen kwamen feesten voor het goede doel. Bijna 200 porties verse paella, 13 vaten bier, vele cocktails en goede dj’s maakten het feest compleet. Opvallend was ook hoe ons concept geslaagd was om alle leeftijden bij elkaar te krijgen. Zowel (klein)kinderen als (groot)ouders hadden samen plezier, meer kan je niet verwachten als je een goed doel-event organiseert. 


Copa Cabaña goes Xmas 2015

Tijdens de winter van 2015 stonden we op de kerstmarkten van Herentals en Noorderwijk onder "Copa Cabaña goes Xmas" en we hadden ook Music For Life erbij betrokken. Ondanks het slechte weer op de Herentalse kerstmarkt hadden we één van de populairste kraampjes en ook op de Noorderwijkse kerstmarkt vonden ze massaal de weg naar ons.


Copa Cabaña 2016

Dit jaar bleef ons concept grotendeels ongewijzigd, buiten het feit dat we dit jaar gekozen hebben om BBQ te serveren in samenwerking met BBQ-team “De smaakmakers, Ver Berne, Olen”.

Het event vond dit jaar plaats op datum van 16 juli 2016.

De locatie was ook steeds een privéterrein op de Zwanenberg te Herentals.

We starten om 13.00 en het einde is voorzien rond 01.00.

Als hoofd-dj hadden we Jan Vervloet (Fiocco,…) en de andere dj’s zijn lokale toppers zoals TND, Declaim, ….

We hadden van de firma “Drone Creations” gratis luchtfoto’s aangeboden gekregen wat ons event toch weer een extra boost gaat geven.

 

Uiteindelijk kwamen er toch weer zo'n 500tal mensen feesten voor het goede doel en konden we de dag afsluiten met een zeer goed gevoel. We wisten onmiddellijk dat we in de winter nog iets op poten gingen zetten...


Copa Cabaña goes Xmas 2016

We sloten het Copa Cabaña seizoen deze winter af met zowel een kerstmarkt als een skihut-feestje!

Beide waren ook weer een onverhoopt succes ondanks de vrieskou en we hebben dit jaar weer kunnen afsluiten met een gift van €1000 voor Unco Jerry vzw!